Snickeri

Varför Välja Vilches Ab för Ditt Nästa Snickeriprojekt?

Expertis och Erfarenhet

Hos Vilches Ab har vi en samlad expertis och erfarenhet som gör att vi kan hantera allt från små detaljerade snickeriprojekt till stora komplexa arbeten. Vår långa erfarenhet inom snickeribranschen gör att vi vet hur vi ska möta våra kunders unika behov och förväntningar.

Kvalitet och Ansvarsfullhet

Vi tar vårt arbete på allvar och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa snickeritjänster. Vi har en F-skattesedel och är ansvarsförsäkrade, vilket ger dig en extra trygghet när du anlitar oss för ditt projekt.

Personlig Service och Kundfokus

För oss är varje projekt unikt, och vi sätter alltid kunden i centrum. Från första kontakt till färdigt arbete får du personlig service och anpassade lösningar som uppfyller dina behov och önskemål.

Hållbara Material och Metoder

Vi lägger stort fokus på att använda hållbara och miljövänliga material och arbetsmetoder. Med Vilches Ab kan du vara säker på att ditt snickeriprojekt utförs på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Transparent Kommunikation

Vi värderar öppen och transparent kommunikation med våra kunder. Vi håller dig informerad om projektets framsteg och eventuella förändringar som kan uppstå under arbetets gång.

Vilches Ab står för kvalitet, flexibilitet och pålitlighet. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa snickeriprojekt och upplev skillnaden med att jobba med en partner som verkligen bryr sig om ditt hem!

Snickeriarbeten med ROT-avdrag hos Vilches Ab


Är du i behov av professionella snickeritjänster? Hos Vilches Ab kan du dra nytta av ROT-avdraget och därmed spara 30% på arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor per person och år. Vi har en F-skattesedel och är ansvarsförsäkrade, vilket gör oss till det självklara valet för ditt snickeriprojekt.

Betalningsflexibilitet och Expertis


Oavsett om du föredrar ett fast pris eller timpris, är vi här för att erbjuda dig skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder omfattande rådgivning och expertis för att försäkra att ditt snickeriprojekt blir en total framgång.

Viktiga Villkor för ROT-avdrag


– ROT-avdraget kan endast nyttjas för arbetskostnaden och är applicerbart på olika typer av snickeriuppdrag inom bostaden eller på tillhörande tomt.
– För att kvalificera för ROT-avdrag måste du antingen vara ägare eller ha nyttjanderätt till fastigheten.
– Bostäder som är yngre än fem år kvalificerar inte för ROT-avdraget.

Fakturering och Betalning


När du får din faktura kommer materialkostnader att specificeras separat från arbetskostnaden. Av den totala arbetskostnaden kommer 70% att framgå på fakturan, medan de resterande 30% ansöks om via Skatteverket. Om av någon anledning Skatteverket inte godkänner ditt ROT-avdrag, kommer vi att fakturera dig för den uteblivna summan.

Betalningen ska ske inom 15 dagar från fakturadatum. Om betalning inte sker i tid kommer dröjsmålsränta att tillkomma från den dag vi begärt utbetalning från Skatteverket.

Hos Vilches Ab får du inte bara högkvalitativt snickeri-arbete, men även möjligheten att göra det mer ekonomiskt fördelaktigt genom ROT-avdraget. Kontakta oss idag för att diskutera ditt kommande snickeriprojekt!

Kontakt

Keep In Touch