Montage

"Behöver du hjälp med din möbelmontage? Oroa dig inte – hos oss kommer även de mest förvirrade skruvarna att finna sin plats!"

 Specialister inom Möbelinredning och Montage

På Vilches Ab är vi experter inom möbelinredning och montage. Vi ser till att all möbelinredning är skräddarsydd för att matcha kundens önskemål, och vi utför montage med största omsorg och precision. Vårt fokus på montage har gjort oss till en pålitlig partner för allt från enstaka hylla till stora arbetsplatser med upp till 1000 platser.

Med över 5 års erfarenhet inom möbelinredning och montage, förstår vi att varje montageuppdrag är unikt. Ingen möbelinredning är den andra lik, och vi ser till att varje montage utförs med högsta kvalitet. Vår erfarna och kompetenta personal inom montage har hjälpt oss att bygga långvariga relationer med många olika kunder.

Vilches Ab har en lång och gedigen erfarenhet av montage och har genom åren arbetat med mängder av olika leverantörer som Kinarp, Lekolär, Senab, Aldrins Montage, Aj, mfl. Vår expertis inom möbelinredning och montage har gjort oss till ett föredraget val för många företag och privatpersoner.

Om du söker en partner som verkligen förstår sig på möbelinredning och montage, är Vilches Ab rätt val för dig. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa montageprojekt. Vi är här för att göra din möbelinredning och montage till en framgång!

Trygghet för Kunden: ROT- och RUT-avdrag, samt Försäkring

RUT-Avdrag för Montagearbete

Om du är minst 18 år gammal och antingen är bosatt i Sverige eller betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst, kan du dra nytta av en skatterabatt på upp till 50 000 kronor per år. Observera att arbetet måste utföras i din egen bostad. För en fullständig lista över vilka tjänster som omfattas av RUT-avdraget, besök Skatteverkets webbplats.

Så fungerar det

När du anlitar oss för montagearbete, betalar du materialkostnaden samt 50% av arbetskostnaden, inklusive moms. Den resterande 50% av arbetskostnaden får vi begära direkt från Skatteverket. Det är endast arbetskostnaden som kvalificerar för skatterabatt.

Viktigt att veta

  • Skatterabatten gäller både för ROT- och RUT-tjänster, och det totala beloppet du kan dra av är 50 000 kronor per år.
  • Även om det är vi som företag som får utbetalt skatterabatten från Skatteverket, är det du som kund som måste uppfylla villkoren för att få avdraget.

Vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Välj oss för ditt nästa montageprojekt och dra nytta av de fördelar som RUT-avdraget ger!

För mer information eller offertförfrågan, tveka inte att kontakta oss!

Montering och Demontering av Möbler och Lösöre
RUT-avdrag ges för att förflytta, montera och demontera möbler och lösöre. Denna tjänst inkluderar uppsättning och nedtagning av gardiner, lampor, hyllor, och annat lösöre, samt hantering av trädgårdsmöbler, studsmattor, flyttbara paviljonger, uppblåsbara pooler och liknande.

Villkor för RUT och ROT-avdrag
Kunden kan utnyttja skattereduktion för hushållsarbeten enligt 67 kap Inkomstskattelagen, kallar ROT och RUT-avdrag, för det aktuella uppdraget hos Vilches Ab.

Beställaren måste försäkra att de är ägare eller har minst nyttjanderätt till bostaden vid RUT-avdrag. Enligt fakturamodellen skall beställaren faktureras hela ersättningen för arbetena och betala hela ersättningen minskad med ett belopp som motsvarar 30-50% av arbetskostnaden inklusive moms, dock högst 75 000 kr. Hemfixarna skall på fakturan särskilt redovisa arbetskostnaden.

Om Skatteverket inte medger – helt eller delvis – utbetalning av sökt RUT eller ROT-avdrag äger Vilches Ab rätt att omgående fakturera Kunden återstående del av arbetskostnaden. Betalning ska erläggas till Vilches Ab inom femton dagar från fakturering, och eventuell dröjsmålsränta utgår från den dag Vilches Ab begärde utbetalning från Skatteverket.

Kontakt

Keep In Touch