Renovering

“Att tänka på renovering är som att planera en fest för ditt hem – bara att glittern sitter fast med spik och hammaren är DJ!”
Satsa på en Bekymmersfri Renovering med Vilches AB Välkommen till Vilches AB – där vi gör din drömrenovering möjlig! Att bo i en bostadsrätt innebär frihet under ansvar. Visst, du kan förändra din lägenhet som du vill, men det gäller att göra det rätt. Oavsett om du vill renovera köket, uppdatera badrummet eller tapetsera om, är vi här för att säkerställa att processen går smidigt och fackmannamässigt.

Varför Välja Vilches AB för Din Bostadsrenovering?

 1. Certifierade hantverkare: För att minimera risker och maximera kvalitet använder vi endast certifierade hantverkare som följer branschstandarder.
 2. Expertkonsultation: Vi erbjuder professionell rådgivning i alla renoveringsfrågor, inklusive dem som rör ventilation, golvläggning och strukturella ändringar.
 3. Grannvänlig: Vi vet att en bra granne är en glad granne. Vi följer alla föreskrifter för att minimera olägenheter som ljud och skräp.

Planera Innan Du Påbörjar

Ett välinformerat beslut är alltid det bästa beslutet. För att undvika eventuella problem rekommenderar vi:
 • Rådgör med Styrelsen: Vissa renoveringar kräver styrelsens tillstånd. Det gäller särskilt om du planerar att göra ändringar som rör föreningens ansvar som ventilation eller bärande väggar.
 • Grannkommunikation: Ett litet meddelande till dina grannar kan göra stor skillnad. Informera dem i förväg om dina planer för att undvika onödiga konflikter.

Fem Tips för en Lyckad Renovering

 1. Tillstånd är Nyckeln: Om din renovering rör föreningens ansvarsområden, se till att få nödvändiga tillstånd innan du börjar.
 2. Rådgivning Lönar sig: En liten konsultation kan spara dig mycket i längden. Vi erbjuder expertkonsultation för alla våra kunder.
 3. Kvalitet Framför Allt: Välj certifierade hantverkare för att undvika eventuella framtida problem och extra kostnader.
 4. Följ Förhållningsregler: Respektera grannarna genom att följa regler för arbetstider, skräphantering och andra relevanta bestämmelser.
 5. Tänk Efter Före: Det är bättre att spendera tid på att planera än att ångra sig senare. Vi hjälper dig att planera din renovering i detalj för att undvika överraskningar.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och gör din drömrenovering till verklighet med Vilches AB!

Renovering med ROT-avdrag hos Vilches Ab

Vilches Ab har en F-skattesedel och är ansvarsförsäkrade, vilket ger dig möjlighet att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering i din bostad. Med ROT-avdraget får du en skatterabatt på 30% av arbetskostnaden, upp till ett belopp av 50 000 kronor per person och år. Vi erbjuder flexibilitet i betalning, där du kan välja mellan fast pris eller timpris för ditt renoveringsprojekt. Oavsett omfattning står vi till tjänst med vår expertis och rådgivning för att säkerställa att ditt projekt blir en framgång.

Viktiga villkor för ROT-avdrag:

 1. ROT-avdraget är endast tillgängligt för arbetskostnaden och gäller för renoveringar, ombyggnader, och tillbyggnader i bostäder samt på tillhörande tomter.
 2. Du måste vara ägare eller åtminstone ha nyttjanderätt till bostaden för att kvalificera dig för ROT-avdraget.
 3. Bostäder som är yngre än fem år är inte berättigade till ROT-avdrag.

Fakturering och Betalning:

Fakturan kommer att specificera både materialkostnader och 70% av arbetskostnaden. De resterande 30% av arbetskostnaden kan du sedan ansöka om via Skatteverket. Om Skatteverket av någon anledning inte godkänner ditt ROT-avdrag, kommer vi att omgående fakturera dig för den återstående delen av arbetskostnaden. Betalningen ska erläggas till Vilches Ab inom femton dagar från fakturering. Om betalning uteblir kommer dröjsmålsränta att tillkomma från den dag vi begärt utbetalning från Skatteverket.

Kontakt

Keep In Touch